Футболистът от националния отбор на България Пламен Гълъбов се ожени за ослепителната

...
Футболистът от националния отбор на България Пламен Гълъбов се ожени за ослепителната
Коментари Харесай

На брега на Шуменското езеро: Национал се ожени за хубава стюардеса

Футболистът от националния тим на България Пламен Гълъбов се ожени за ослепителната си половинка Ралица. За щастливото събитие се похвали хубавицата, която показа фотоси от брачната гала в родния град на бранителя – Шумен. На различен кадър стюардесата театралничи с бяла рокля, букет и халка на безименния си пръст.

" Казах да вечно “, написа Ралица в Инстаграм. Сватбата се е състояла в баровски комплекс на брега на Шуменското езеро. От фотосите излиза наяве, че булката е в напреднала бременност. Гълъбов направил предлагането през есента на предходната година по време на сантиментално странствуване, до момента в който играеше още в ЦСКА.  

Любопитното е, че на сватбата не присъства един от най-хубавите другари на младоженеца – Димитър Евтимов. По същото време вратарят, който е от Шумен, игра за ЦСКА в контролата против " Гройтер Фюрт ". Половинката на Евтимов – Мартина, обаче беше измежду най-личните посетители на тържеството. Именно Пламен и Ралица кумуваха на тяхната женитба през предишното лято.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР